15.3.2015

Nachoista vuokaa


Hellurei. Tulin kertomaan, mitä arkista nopeaa herkkua meillä tänään syötiin: Nachovuokaa. Ihan lemppari meillä :) Netti on pullollaan eri versioita tähän, jotkut tekee tästä perusversioita tomaattimurskalla ja perusjuustolla, jotkut käyttää mozzarellaa ym mieleisiään mausteita. Meillä tähän tarvitaan:


Jauhalihaa, sipulia, Cheddar -juustoa, Nachoja, Taco -jauhelihamaustetta ja Taco saucea, tai Salsa dippiä.


Paistoin sipulia ja jauhelihaa oliiviöljyssä. Lisäsin jauhelihaan pussillisen Taco -maustetta ja desin vettä.


Ladoin vuokaan nachoja, jauhelihaa ja Taco saucea (tai salsa dip) ja raastettua cheddar -juustoa. Toinen kerros samaan tapaan ja 225 asteiseen uuniin vain noin kymmeneksi minuutiksi. Voil'a!




Sitten vaan tarjoillaan valitsemasi salaatin, salsadipin ja kermaviilin tai smetan kera. Nam. Valmistusaika on alle puoli tuntia, mikä on arkiruoaksi tosi Bueno -juttu. Tosin tänään ei ollut arki, olis ollut aikaa kokkailla pidempäänkin...

12 kommenttia:

  1. Vaikuttaapa todella herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Tulostin ja voisinpa kokata joku päivä. Onko vielä hyvää seuraavana päivänä mikrotettuna, jos ottaa esim evääksi töihin? Entä oletko kokeillut pakastaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei huonone maku mikrottaessa :) Itsekin vien loppuja evääksi töihin. Pakastaa en oo kyllä koittanut. Mutta yleensä mun mielestä maut laimenee valmiita pakastettaessa, joten voisin kuvitella tällekin käyvän niin..

      Poista
    2. Kokkasin perjantaina tätä! Hyvää oli ja maistui vielä eilenkin! Huomasin kuitenkin että minulla oli liian vähän nachoja suhteessa jauhelihaan.. (liian jauhelihapainoitteista tuli), mutta ensi kerralla rohkeasti enemmän :) Kiitos maukkaasta, helposta ja nopeasta ohjeesta!

      Poista
    3. Kiitos ja ole hyvä. Hyvää jakaa mielellään :)

      Poista
  3. Tämä näyttää tosi hyvältä ja ajattelin kokeilla, harmi kun kotona ei nyt ole Taco saucea. Laitan ostoslistalle.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salsakin käy tosi hyvin...jos sitä sattuis olemaan ;)

      Poista
  4. Tein ohjeesi mukaan ja hyvää oli. Nyt minulla on sinulle haaste blogissani.
    Hyvää Pääsiäistä ja kevättä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Käyn kurkkaamassa haasteen heti kun pääsiäisestä selvitään...

      Poista
  5. Pepsi ja Max juuri vinkkasivat tämän herkullisen ruuan minulle ja tätä aion tehdä pikapuoliin. Nami mitä herkkua ja mukavan helppo toteuttaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!