6.6.2015

Sinä loukkasit minua!

Olen mukana Tipulassa -blogin julkaisemassa kampanjassa SINÄ LOUKKASIT MINUA.

Mukaan kampanjaan on lähtenyt jo toistasataa blogia,  ja me kaikki haluamme sanoa blogi- ja nettikiusaamiselle jyrkästi: EI!

Mukana olevat blogit löydät tämän postauksen lopusta, ja mikäli lähdet mukaan, muista käydä kommentoimassa Tipulassa -blogin alkuperäistä kampanja-postausta, niin sinunkin blogisi nimi listataan mukana oleviin :)Itse en juurikaan ole henkilökohtaisesti kohdannut ilkeää kommentointia, mutta pysyttelenkin julkisten keskusteluiden ja kommentointien ulkopuolella, blogikirjoittelua lukuunottamatta. Onneksi kissablogeilla on sellainen "söpöyssuoja", että niissä on pääasiallisesti asiallisia kommentoijia, en ole spammejä lukuunottamatta onneksi asiattomia kommentteja postauksiini saanut. Ja tämä toinen blogini on niin ..näkymätön, ettei tänne kannata kenenkään tulla riehumaan :) Mutta en todellakaan uskaltaisi esim Vauva-lehden keskustelupalstalla mitään kysyä tai kommentoida. 

Toisekseen olen nuorten äitinä joutunut ja päässyt seuraamaan sivusta nuorten temmellystä SoMessa, niin hyvässä kuin pahassa. 

Kolmannekseen kohtaan töissäni myös erilaisen kiusaamisen kohteeksi joutuneita lapsia ja nuoria (ja vanhempia), osaa on rajustikin haukuttu ja solvattu, eristetty ja kiristetty facessa, watchapp -ryhmissä, askissa, snapissä jnejne.

Kaikista näistä syistä tämä kampanja on itselleni henkilökohtaisesti todella tärkeä ja osallistun enemmän kuin mielelläni. Jokainen ihminen on ystävällisen ja asiallisen kohtelun arvoinen! Myös netissä!Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin. 

A girl with too many pictures - Ai karkkii! - Aiatar - Aikuistumiskipuja - All hearts are wonderful - Am I Invited - Annun elämä uusiksi - Arkilove - By Tinja Katariina - Elämänilon alkulähteillä - Elämää pyörätuolista käsin - Emilia Christine - Enni Heidi - Ennin kengissä - Essi Maaninka - Fifty Ways - Haaveilen kaikesta - Haaveita ja oikeeta elämää - Harmaa ja muut iloiset värit - HeioonJenna - Hulivilini - Ida Parviainen - Ihanan karmea - Ikimuistoista -Inku-chan - Inspiration - Jemppuu - Jenni's Lullaby - Kaaosta ja kukkamekkoja - Kadun aurinkoisella puolella -KIDULT - Kitujainen.com - Kotiäidin elämää - Kouluta Ite Paremmin - Kun äiti kelaa - Kuvastin - Käenpesä - Lady of The Mess - Leveämmin hymyilevä perhe - Chasing Happiness - Life à la Annika - Life is an illusion - Lifestyle by Maiju Kristiina - Love yourself first - Loyal Companion - Maalia kohti - Mammalaiffii - Mansikkatilan mailla -Marjukka Katariina - Meidän Pieni Ryyni - Mieleni on maalaus - Minäkö keski-ikäinen? - Moonika Kristiina -Munakoisoni ja minä - My life, with love Alesya - Nani - Be yourself - Napsahduksia - Natalia - Never Give Up -Nightwish Diamonds - Nuori ajattelija - On my way - Operaatio Äiti - Optimismia ja energiaa - Outi's life - paint my house BLACK - Paiqo - Perhosia masussa - Pieni Lintu - Pikku Bambin Blogi - Pinkit korkokengät - Privaattikamaa -Rakkaudella Hannele - Reborn Beast - Rouva Y - Ruusumäki - Saijis - Smagatsoff - Something different by Emilia -Spread your wings - Syvältä - Tassuttelijan päiväkirja - Teijan Kauneus Blogi - The Blind Leap - The Diary of Mariella Elisabeth - The World According to Jani - Thrill Me Tonight - Tipulassa - Touch the sky - Tuulanneli - Unelmia jahdaten - Unelmiin tai sinne päin - Vilhelmiina Lyydia - Waldgeistory - Weekend Chic - XL elämää - Zeninan - Äiti ja melukylän lapset - Äiti on vihannes - Äiti yrittää

2 kommenttia:

 1. Minusta on aivan käsittämätöntä, että täälläkin netissä pitää jotakuta loukata. Onko se niin, että näin kun ei näe vastapuolta on helpompi kirjoittaa jotain joka ei ole hyvän tavan mukaista.
  Minä liikun netissä aika pienessä piirissä joten en todellakaan ole koskaan nähnyt edes vilausta tällaisesta loukkaavasta kirjoittelusta.
  Pidän kuitenkin hyvänä tätä kampanjaa ja toivon teille tässä työssä menestystä ja positiivista tulosta.
  Siis: Jokainen ihminen on ystävällisen ja asiallisen kohtelun arvoinen! Myös netissä!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! :) Minä myös olen säästynyt ikävältä kommentoinnilta blogissani, mutta kurjin mielin olen lukenut ja kuullut, millaisia kommentteja erityisesti nuoret ja jopa lapset saavat somessa. Olen kanssasi aivan samaa mieltä: jokainen ihminen on todellakin asiallisen kohtelun arvoinen myös netissä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!