26.4.2015

Puutarhahommia ja elämäntaparemontin väliaikatuloksia

Puutarhassa keväthommat etenee. Pari viikkoa sitten sain heiteltyä kalkit puutarhaan. Tänä vuonna jätin syyshortesiat kalkitsematta :) Viime vuonna ne kuoli, kun ajatuksissani kalkitsin hortesiatkin. Niinpä jouduin ostamaan uudet .. 

Viikko sitten lauantaina sain siistittyä talventörröttäjät sun muut kukkapenkeistä. Nyt eilen sain haravoitua pihan ja heiteltyä kevätlannoitteet nurmelle, kukkapenkeille ja puskille. tänään sataakin sopivasti vettä ja piha vihertää jo heti ihan eri tavalla, kuin eilen :)Aidanleikkuu on vielä hieman kesken: Oravapihlaja-aidassa, joka jäi viime vuonna leikkaamatta, on vähän "askarreltavaa"! Onneksi se onkin puolison duuni :)

Viime postauksessa oli 20.4.2015 kuvattuja krokuksia, nyt on kevättähtien (niitäkö ne on???) vuoro.


Idänsinililja,  Scilla siberica
Kuvauspäivä 25.4.2015

Scilla sibirica 'Alba'
Kuvauspäivä 25.4.2015

Marraskuun lopulla aloittamani elämäntaparemontti sujuu mukavasti. Kiloja on pudonnut mukavat 11 ja senttejä vyötäröltä on sulanut 15. Ne on hyvät tulokset ne. Vai mitä sanoo raati?

En ole millään laihkarilla enkä dieetillä, vaan päätin kertaheitolla tervehdyttää elämäntapojani, sen verran karut oli tulokset kuntoremontti -viikolla tehdyissä kuntotesteissä ja vartalon koostumusmittauksissa. Kerron tekemistäni muutoksista tarkemmin seuraavassa postauksessa.

4 kommenttia:

 1. Onnea pudotetuista kiloista ja huvenneista senteistä, on todellakin hyvät tulokset!

  Onkos teillä tuollainen Siperia-teema, kun siihen viittaa sekä kasvien että kissojen "lajikkeet"? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Heh, ei oo teemaa :) Ihan kevätkukkia olen istuttanut, ja nyt niiden kukkiessa, tätä postatessa löysin niille tuollaisen nimen :)

   Poista
 2. Hieno määrä kiloja pudonnut!! Onnittelut ja tsemppiä jatkaa samaa rataa! Idänsinililja kuvasta kiitokset, kun mietin kun minulla on nupulla viime syksynä istuttamiani idänsinililjoja, mutta en saanut mieleen millainen kukinta niissä on. Eli tuollaista odotan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan. Vielä olisi lähemmas 10 kiloa normaalipainoon (BMI). Se on tavoitteeni :)

   Meillä on takapihan kukkapenkki niin aurinkoinen, että kaikki kukkii etuajassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!