27.11.2014

Kolmas päivä läskileirillä

Kuntoremontti jatkuu, jo kolmas täysi päivä takana. Vauhti tuntuu sen kun kiihtyvän.. Tämä postaus sisältää noloja paljastuksia... huonoja tuloksia. 

Aamuni alkoi aamupalalla
Päivän suunnitelmat

Olin aamulla väsynyt ja laiska. Jätin aamujumpan väliin. Menin vasta lämmittelyryhmään, joka tarkoitti spinningiä verenkierron herättämiseksi ennen kuntosalia. Kuntosalilla meillä on ns. kuntopiiri: Tunti täydellä teholla liikkeessä 40 sekunttia steppilaudalla, 40 sekunttia kuntosalilaitteessa ja vaihto. 40 sekunttia steppilaudalla ja 40 sekkaa seuraavalla laitteella. Tunti sitä! Syke pysyi hyvin korkealla ja vauhtia riitti. Oli kiva ja tehokas reeni. Ja olin siis kolmatta kertaa elämässäni kuntosalilla :)

Kuntosalin jälkeen pelasimme ringetteä ja venyttelimme. Ringette oli myös uusi laji, yllättävän kiva. Varsinkin kun meidän joukkue voitti ja tein yhden voittomaaleista :) Kuinka näin vanhanakin jaksaa innostua moisesta... voitosta :)


Sitten olikin lounas, yllätys llätys PITSAAAA!

Lounaan jälkeen vuorossa oli lihaskuntotestit. Staattista voimaa käsivarsissa, kauanko jaksoi pitää 5 kilon painoja käsissä käsivarret suorina edessä, 90 asteen kulmassa. Jaksoin, niin kauan kuin pitikin, eli puoltoista minuuttiia. Sitten staattista selkälihasvoimaa, kauanko jaksoit pysyä siinä hirveessä asennossa steppilaudan päällä, suoliluut laudan reunalla, ylävartalo ilmassa käsivarret vartalon vierellä. No en jaksanut! 4 minuuttia olisi pitänyt siinä hillua, jaksoin tasan 1,11 min. Sitten testattiin montako kertaa jaksaa oikealla ja vasemmalla suoria vetoja pään yli 5 kilon painoilla. No en jaksanut kuin vasemmalla 20 ja oikealla 27. Se oli mun limiitti siinä. Vatsalihasliikettäkään en hurjasti jaksanut (nolot 20). Kyykkyjä jaksoin kaikki 50, mitä testiin kuului. Tasapainotestin selvitin molemmilla jaloilla! Yes, jotain hyvää :)

Testin jälkeen painelimme allasosastolle, allasjumppaan. Se oli tosi kiva laji. Ja raskas! Jouduin käymään kesken tunnin wessassa, ja noustessani altaasta minusta tuntui, kuin olisin kävellyt vähintään kolmentoista röntgenin lyijyliivin kanssa. Jalat ja koko vartalo olivat todella raskaat! No joka tapauksessa allasjumppa ja kuntosali vaikuttaa lajeille, joita saattaisin jopa arjessa jatkaa :) Allasjumpan jälkeen olisi ollut luento, mutta koska kaksi edellistä oli niin huonoja, jätin väliin. Menin ottamaan pikku ettonet :) Se oli virhe! Luento oli kuulemma todella hyvä. Harmittaa!

Klo neljältä meno jatkui keilahallissa, parin tunnin ajan, aina päivälliseen asti  :) 

Päivällisen jälkeen teki mieli haukata raitista ilmaa, koska olimme olleet koko päivän sisällä. Lähdimme kävelylle Kankaanpään keskustaan.


Kankaanpään joulukatu
Kirkon pihakäytävät oli merkattu ulkotulilla, upea näky,
 joka ei valitettavasti välity tästä kännyräpsäisystä


Kirkossa oli tänään konsertti, jota emme kuitenkaan menneet kuulemaan. Siellä esiintyi tunnettu pirkanmaalainen laulava perhe 15 euron hintaan.


Touhukkaan päivän jälkeen palkitsin itseni iltaviinillä :)

Huomenna on uusi päivä ja uudet kujeet. Päivä alkaa klo 8 kävelytestillä! Siihen saakka... adjö :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!