18.11.2014

Läskileiri

Noniin. Nyt hetken rauhoittuminen arkeen ja kotiin. Ensi viikolla alkaa sohvaperunan piinaviikot! Olen lähdössä kuntoremonttiin, läskileirille! Ja siittä sen pitäis alkaa!


Ylipainoisille tarkoitetun kuntoutusviikon olisi tarkoitus olla alkusysäys terveemmille elämäntavoille, erityisesti liikuntaa tulisi lisätä harrastaa ja painon pitäisi tippua!

Saimme ohjelman ensiviikolle, mitenkähän selviän sen hengissä? Aamukahdeksalta alkaa aamujumppa, ja siittä se lähtee. Joka päivä! Lähes tauotonta liikuntaa kaiket päivät aina myöhäiseen iltapäivään saakka, vain vartin vaatteiden vaihdot välissä. Ja ruokatunti. Kuulemma keittoja ja salaatteja koko viikon! 


Help! Auttakkee! Miten selviän hengissä? Karkaanko kylille kebabille? Vai onnistunko puremaan hammasta? Jos selviän noloudesta, saatan jopa paljastella kuulumisia... ainakin jos senttejä sulaa... Pitäkää peukkuja! Tää on pitkä ja kivinen projekti!4 kommenttia:

 1. Uskon että se ei ole niin kauheeta kun on seuraa/vertaisia/hengenheimolaisia/samassa tilanteessa olevia/uusia kavereita: et ole yksin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Matkaan mahtuu varmasti hikeä ja kyyneleitä, mutta uskon siitä silti tulevan ikimuistoinen. Olet etuoikeutetussa asemassa kun pääset tuollaiselle leirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taidan olla. Tämä on työterveyshuollon kautta toteutettava kuntoremontti, johon onnellisesti pääsin vähän tuurilla. Mulle sattui just oikeaan ajankohtaan bursiitti, eli lonkan limapussin tulehdus, jonka vuoksi olin hetken sairaslomalla. Just silloin oli yks paikka auki, jonka sain työterveysfysioterapeutin suosituksella vaivani vuoksi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!