3.12.2014

Perjantai läskileirillä

Vähiin käy ennenkuin loppuu. Tässä kuulumiset viime perjantain kuntoremontista Kankaanpään kuntoutus-keskuksesta. 


Aamu alkoi aamujumpalla. Heräsin niin myöhään edellisillan karaokeilun jäljiltä, että kävin aamupalalla vasta aamujumpan jälkeen. 

Kuntoutuskeskuksessa oli tunnelmavalot myös aamupalalla :)

Seuraava tunti olikin kahvakuulailua, aika rankkaa tällaiselle pullamössölle, jolla oli vielä massu täynnä puuroa! En todellakaan jaksanut ajatellakaan 4 kiloa painavampaa kahvakuulaa. Siinäkin oli tekemistä. Olin ekaa kertaa kahvakuulailemassa ja se oli tosi kivaa! Vaikkakin rankkaa!

4 pientä kiloa :)

Kahvakuulailun jälkeen oli vuorossa jälleen allasjumppa. Musana oli tänään Madonnaa, ai että oli mukavaa. Edelliskerralla musana oli Michael Jacksonia, ei hullumpaa sekään :) Allasjumppa taitaa olla yksi mun lempilajeistani. Sitä saatan jopa alkaa harrastamaan.. Katsotaan, kuinka mun käy.


Lounaskeitto oli epäilyttävän väristä ja hajuista.
Ikävä kyllä se oli myös epäilyttävän makuista.
Oli muka juustoista, mutta oli niin vetistäkin,
että oli tainnut juustot mennä parempiin suihin...

Lounaan jälkeen olikin hyvä aika mitata vyötärönympärykset ja rasvaprosentit! Otin myös maksullisen InBody vartalon-koostumus -mittauksen, kruunaamaan kaiken kauheuden. Läskiä on niin prosentteina kuin kiloinakin yli 30. Reilusti yli. Vyötärönymärys ylittyy 23 senttiä sallitusta! Huoh! Siinä on hommaa kuroa uumaa kapeammaksi.

Mittauksista mentiin suoraan kuulemaan eri kuntotestien lopputulemia. Kävelytestin, polkupyöräergometrian sekä lihaskuntotestin tuloksia. Niistä taidan tehdä myöhemmin oman postauksensa, mikäli saan kerättyä rohkeutta ja voimaa julkistaa niitä!


Päivällisellä oli siskonmakkarasoppaa!

Päivällisen jälkeen käväisin vielä hyvässä seurassa kuntosalilla ja allasosastolla. Sitten oli aika piirtää naisen kuvaa naamaan; Kuntoutuskeskuksella oli pikkujouluilta, ja tahtia tanssiin antoi Finlanders. Iltaviinit venähti, varsinkin kun mun kämpillä oli vielä jatkot ravintolan valomerkin jälkeen. "Bileet" naisporukalla kesti aina kolmeen saakka aamulla...Pitihän ne juomattomat viinit tuhota :) 

2 kommenttia:

  1. Onko jatkoa tälle kuntoremontille tiedossa vai oliko vain yhden viikon juttu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tää oli tässä. Puolen vuoden päästä on kuntotesti tai kävelytesti. Mutta me ollaan ryhmäydytty sen porukan kanssa, ja meillä on jo kovasti erilaisia suunnitelmia yhteiseen liikkumiseen. Huomenna menen esmes yhden ryhmäläisen kanssa yhdessä kuntosalille...

      Poista

Kiitos kommentistasi!